Besöket hos reumatologen

Igår innan lunchtid var jag till min reumatolog på besök. Besöket gick bra, men det blev som jag trodde en del kortisonsprutor. Hela 6 st. Det blev en i lång-, ring-, och lillfingret i höger handen, och sen en i höger armbåge, samt vänster nyckelben vid båda ändarna av det.

Något som var mindre roligt att få, men behövligt. Så det är skönt nu att det är gjort. Det är bara nu det är jobbigt i några dagar innan det vänder och sakta blir bättre. Förhoppningsvis.

Sen hade han fixat så en arbetsterapeut kom och kikade på min fot. Hon jobbade mer med patienter som hade problem med t.ex. svullna fötter eller händer och lymfproblem. Tror det hette så. Jag fick i alla fall testa en apparat hon hade tagit med sig som ska hjälpa till att trycka bort svullnaden i foten. Det var som en stor stövel som pumpades upp med luft i tre sektioner. Ett i taget, så en sån ska jag få prova. Jag har inte fått hem den än, men det ska bli spännande att få prova den. Jag har inte fått hem den än, men den borde komma inom den närmsta dagarna. Jag hoppas verkligen det ska hjälpa någonting på svullnaden jag har haft i över två månader nu. Det ska i alla fall bli intressant att se om det kommer hjälpa.

Efter gårdagens sprutning så åkte jag och pappa och köpte Max mat. Det var gott.

Hoppas ni har haft en bra dag! Och glad påsk till er! KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229