Bilbesiktningen & min gårdagskväll

Igår var ju jag och besiktiga bilen efter lunch. Det gick jättebra. Den gick igenom utan anmärkning så det var ju jätteskönt, så nu kan jag köra med den ett år till. Jag trodde inte det skulle vara någonting, men man vet ju aldrig säkert. Så det var skönt.

Efter att vi hade besiktigat bilen så åkte vi en kortis till Valbo köpcentrum. Eller vi åkte till Lager157 som ligger precis bredvid i anknytning till det, sen passade vi även på och kollade på ett soffbord på Jysk som jag hade sett i reklambladet man får hem. Men de var det nå bra. Jag tycker det var alldeles för lågt så det skulle nog inte ha blivit bra, så det blev det inte.

Efter att vi hade varit in i dem två butikerna en snabbis så var vi även förbi Jeansbolaget. Dem hade 20% rabatt där nu över helgen så då kollade vi lite där också innan vi åkte hem. Jag hittade två tröjor som jag köpte samt en skjorta på Lager157. Så det var lite roligt.

Annars igår så blev det väldigt lugnt på kvällen. Det blev bara lite kaos med middagen så den inte gick att äta. Det blev så segt att jag inte klarade av att tugga det. Jag hade gjort pommes frites i ugnen som råka bli inne lite för länge, och sen hade jag stekt lövbiff till det. Men lövbiffen blev alldeles för seg så jag inte kunde tugga det. Så det var riktigt trist. Men då hade jag sån tur att jag fick komma över till mamma och pappa och äta lite. För grejen var den att jag skulle bara ringa o fråga mamma om en kinameny på ett ställe här borta, men då fick jag mat hos henne istället. Så det var verkligen jättesnällt. En riktig räddare i nöden. Det har hänt en gång tidigare att jag inte har kunnat äta det jag lagat, men annars har det INTE hänt. Men som tur löste det sig i alla fall.

Sen blev vi kvar där en stund och drack kaffe och pratade lite. När vi sen kom hem igen så städade vi ihop lite och kollad på en film på tv. Men den var så tråkig så då skulle vi försöka hitta något på Netflix. Det gick inte bra. Vi försökte två gången, men sen gick vi och la oss istället. För både jag och Elin var trötta, vi somnade till i soffan flera gånger. Så då var det skönt att få gå och lägga sig.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229