Bilder från veckan

Här kommer en liten sammanfattning ifrån min veckan. Några bilder som inte har kommit med i något inlägg.

Mamma började bl.a. baka lite inför mitt och pappas kalas nästa helg. Jag ska också baka lite inför det under veckan som kommer. Jag fyller inte år förrän nästa torsdag och pappa fredag, men det passade inte så bra för oss att ha kalas där helgen den 29-30/9, så då får det bli nästa helg istället. Så det har vi planerat lite inför. Bl.a. vad vi ska bjuda på och så. Mamma är grym på att baka. Det är mammas fika som är lite höjdpunkten på kalasen när man fyller år, för hon har alltid baka allting själv och hon är väldigt duktig. Kolla bara bullarna här ovanför. Ni kan ju tänka er vad gott det luktar igår efter att hon hade bakat dem! Synd bara man inte tål dem, men det blir gott till gästerna.

Dessa fina blommor fick jag av bästa Annette! Hon kom till mig på fika i torsdags. Det var så roligt att träffa henne igen. Hon var assistent till mig för två år sedan, och sen har vi haft en hel del kontakt efter det och träffats. Det har vi även fast år innan dess med, för vi har känt varann och hon var faktiskt min första assistent i skolan när jag gick i åk.2. Så det var roligt att träffa henne igen.
Sen ska hon faktiskt bli lite vikarie här igen och det känns också jätteroligt. Sen får vi se hur mycket det blir och passar eftersom hon jobbar på ett annat jobb med, men det ska i alla fall bli väldigt roligt dem gånger det blir. Men i torsdags var det i alla fall roligt att träffas, fika lite och prata igenom lite vad som hänt sen sist vi träffades och pratades vid.

Gillar

Kommentarer

Annette Salander
Annette Salander,
Tack snälla Elin för fina ord!❤️ Väldigt roligt att ses Och tack för gofika! Vi ses snart igen ❤️
Elin Hellgren
Elin Hellgren,
Tack själv! Va så roligt att träffas. Ja det gör vi! ❤️
IP: 82.99.3.229