Bilträning & finbesök

Igår hade jag en hemmadag från sjukhuset, men det blev inte så lugn dag för det. För på förmiddagen städade jag lite och sen åkte vi till en av dem mindre mataffärerna och handlade lite fika, för efter lunchen skulle jag få besök utav en av mina tidigare assistenter som jag hade mycket under förra året. Det var väldigt trevligt.

När vi ändå skulle ut och åka bil för att handla lite smått så passade vi på att ta med Harry för lite bilträning, så han vänjer sig vid det. För det är ju bra att träna lite olika saker man vill ska gå bra redan nu när han är liten, som t.ex. åka bil, bada eller klippa klorna. Så det försöker vi vänja han vid redan nu. Så då blev det bilträningen som stod på schemat igår. Men det gick faktiskt över förväntan riktigt bra. Mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Men jag tror hans korg gjorde mycket, för den tryckte jag in i transportburen tillsammans med hans filt som han också tycker väldigt mycket om. Så jag tror det gjorde att han kände sig trygg. Men det var i alla fall skönt att veta att det inte var några problem. För då när vi var och hämtade honom gick det inte alls, fast det var kanske inte så konstigt heller. Med tanke på att han skulle åka iväg med några främlingar. Men jag tror i alla fall inte vi behöver träna på att åka bil så många gånger fler, för det gick ju som sagt riktigt bra. Han mjauade inte en enda gång eller ville klösa sig ur buren, utan han låg så fint och tittade ut ur buren eller så sov han. Så det var skönt.

Sen efter lunchen så fick jag ju besök. Det var riktigt trevligt, för det var ett tag sedan vi sist sågs. Vi fikade fruktsallad och glass, och pratade på om allt som hänt sedan vi sist pratades vid. Så det var trevligt.

Sen resten av dagen tog jag det mest lugnt. På bilden nedanför kan ni se vad fin Harry var inför att vi skulle få besök. Nya stickade tröjan som farmor hade gjort till han och fluga som Agnes hade köpt till han som en liten välkomstpresent. Riktigt gullig blev han allt. 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229