Biotime - Incredibles 2

Hej hej!
Igår hade jag en rätt fullspäckad dag. Därav att det inte blev något/några inlägg här till er. Dagen slukade lite mer energi än vad jag trodde den skulle göra. Först på förmiddagen blev det att äta frukost rätt fort, sen in i duschen och duscha för att därefter åka in till sjukhuset. Jag hade en tid till min kurator kl.11, men vi blev lite tidig så vi fick vänta lite innan jag fick komma in.

Anna var också med. Hon lånade min bil undertiden jag var inne hos kuratorn och handlade lite, samt att hon och Elin gick och fixade lite saker på apoteket åt mig innan dem åkte samt att Anna förtidsröstade. De stod så man kunde göra det vid huvudentrén. Jag gjorde också det efter besöket hos kuratorn, för det var lätt att göra det när man ändå var där och kunde göra det. Så det är ändå skönt att det är gjort.

Sen efter att vi var klar på sjukhuset så var vi och stanna och köpte mat till pappa samt att vi var och tanka bilen, för det behövdes. Sen, efter det kunde vi äntligen åka hem och äta lunch. Vi var så hungriga då, så då var det verkligen skönt att man bara hade mat och värma när man kom hem.

Därefter var jag bra trött. Men sen lite senare under eftermiddagen efter att jag hade fått vila lite så satte jag mig faktiskt och ritade lite. Jag tror jag måste försöka hitta tillbaka till det litegrann igen. För det får mig att tänka på annat, och bli mer fokuserad på det jag tycker är roligt. Det blir lite som terapi för mig, och jag får helt enkelt fokusera på något jag tycker är roligt. För nu den senaste tiden tycker jag att jag har kommit av mig en hel del, och det tycker jag är tråkigt. Speciellt när jag känner mig lite extra less på saker och ting och det är jobbigt. Så det gjorde jag igår.
Sen pratade jag en bra stund med Andreas i telefon också. Det var trevligt, för han får mig alltid på bättre humör så det var roligt. Så vi pratade en del. För igår hade jag en dag då jag verkligen var lättirriterad och less på det mesta. Så då var det skönt att prata en stund med honom.Sen kring middagen åt vi kinamat ihop allesammans. Det var också trevligt. Att samlas alla tillsammans och äta mat ihop. Farmor och farfar var också med, så det var trevligt. Vi hade köpte flera olika kinarätter som dem hade dukat upp så alla tog av allt. Det blev lite som en egen buffé kan man säga. Men det var faktiskt betydligt trevligare på något sett än att alla satt med sina varsina plastbyttor och äter ifrån. Men det var i alla fall trevligt.
Sen blev det även äppelpaj visade det sig. När man var som mest mätt. Men det gick ner en bit sådan också. Äppelpaj är så gott. Helt klart en favorit. Speciellt när de är äxxpplen från trädgården.

Efter att vi hade ätit och fikat så gick jag och Elin in till mig en liten stund och vilade. För vi satt ute i uterummet på innergården när vi åt och umgicks allesammans. Grejen var den att vi sen skulle gå på bio, så då behövde jag få vila lite inför det så jag skulle orka. Det blev inte jättelänge, men en liten stund i alla fall. Men det var rätt sent. Vi åkte härifrån kanske kvart över åtta på kvällen, och bion började vid nio.
Jag var på bio med Anna, Victor och Elin. Det var roligt. Det var längesen jag var på bio sist. Jag tror det var någon gång i vintras sist jag var, och igår var vi och såg "Incredibles 2". Den var helt okej. Jag är egentligen inte så mycket för animerade filmer, men det var roligt att följa med och göra någonting. Det var nog mer därför jag följde med än att jag ville se just den filmen. Men som sagt, man fick sig en hel del skratt. Så det var ju roligt. Jag hade nog hellre valt "Mamma Mia 2", men så blev det inte. Det får bli en annan gång.

Gillar

Kommentarer

Anita,
Roligt, det verkar som om orken kommer sakta men säkert tillbaka. Ha det bra och kämpa på. Kram, kram.
elinhellgren.se
Elin Hellgren
,
Ja sakta men säkert. Men under gårdagen blev det nog lite väl mycket aktivitet på, för idag är den desto sämre. Men det går ändå åt rätt håll! Så det är bra. Ha det så bra ni med. Kram, kram.
IP: 82.99.3.229