Blandade känslor imorse

Gokväll på er!

Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka. Några av er kanske rent av har fått semester. Det var väl med lite blandade känslor som jag vaknade till regn imorse. Hela dagen har inte varit särskilt rolig ledvärksmässigt. Jag har varit så extremt trött, haft mycket värk i kroppen och varit seg. Men jag tror mycket har med att jag är väldigt väderkänslig och påverkas väldigt lätt av vädret. Därav att det inte har varit bästa starten på dagen.

Det var precis som att jag visste att det spöregna utomhus bara jag öppnade ögonen imorse. Jag blev t.o.m. tvungen att sova middag i ca 1,5 timme efter lunch. Jag var så extremt trött och slut, och det gick verkligen inte att komma igång. All energi var slut. Men sen blev det lite bättre efter att jag fick vila.

Sen tror jag det också kommer efter att jag har varit igång en hel del den senaste tiden. Framförallt den senaste veckan. Jag har badat och solat varenda dag, något jag inte är van vid. Bassängträning t.ex. är något jag inte brukar göra varje dag, så det är klart det blir en omställning. För sist var ju i januari jag gjorde det, samt att jag inte heller hade kommit igång med min träning efter att jag fick inflammationerna och kortisoninjektionerna bak där vid SI-lederna (bäckenlederna) och bröstkorgen/revbensfästena för några veckor sedan.

Annars idag blev det en tur till sjukhuset direkt efter frukost idag. Jag var dit för att ta blodprov inför ett läkarsamtal över telefon som jag har imorgon med min endokrinläkare. Jag fick hem ett brev i fredags angående att jag behövde ta prover som i fredags, alternativt senast idag (måndag) och en telefontid imorgon (tisdag) med min läkare.

Så det var bara att åka dit idag för att få det gjort. Det var inte så mycket folk där, så det var skönt. Allt gick också relativt smidigt. De fick sticka om mig en gång, vilket gjorde mig lite förvånad eftersom det var mitt ”rescue” kärl. Det kärlet brukar alltid funka, och speciellt nu när det var ett tag sedan jag blev stucken sist så brukar det inte vara några problem. Men tyvärr funka det inte idag.

Jag vet att det bara kan vara en tillfällighet, men det skrämmer mig lite eftersom jag vet att jag är svårstucken. Och att det har blivit sämre. Jag är nog mest rädd över att det här kärlet också ska börja svika mig. Det som nästan alltid brukar rädda mig. Oftast i alla fall. Men vad ska man göra om det är så, det är inte så mycket jag kan göra. Hon sa att det var alldeles hårt, ärrigt och svårt att komma in i, så det är väl troligtvis pga det som gjorde att det inte gick. Det är ärrigt helt enkelt av alla prover och stick genom åren.

Men nu är proverna tagna i alla fall, så jag hoppas samtalet går bra imorgon. Sen ska jag ha en introduktion imorgon. Det ska bli spännande. Det är alltid lite spännande och nervöst även om jag inte tror det kommer bli några problem. Så det ska mest bli roligt tycker jag. För intervjun kändes väldigt bra i alla fall. Hoppas ni får en bra morgondag, KRAM!

Gillar

Kommentarer