Blev nog lite fel

Idag var jag till min fysioterapeut på förmiddagen. Träningen gick sådär, ungefär som sist. Men jag är inte i form direkt. Men det är säkert pga skovet jag är inne i just nu. Imorgon ska jag ta och ringa till reuma för att boka tid till att träffa min reumatolog. Det behövs nog nu eftersom jag inte blev bättre efter att jag fick den senaste Cosentyx sprutan i torsdags. Jag hade hoppats på en större förändring men det har det tyvärr inte blivit.

Så jag vet inte vad det är som ska förändra på situationen som den är just nu. Sen ska jag försöka testa med TENS-apparaten igen. Jag fick mer ont efter första gången på nacken när jag testade den i lördags, men jag måste ha gjort något fel. Tror det var att jag satt med den för länge efter att jag pratade med min fysioterapeut om det idag. Så jag får testa ha den lite kortare istället och kanske oftare istället för bara en jättelång stund. För i lördags kanske jag hade den i ca en timme eller mer, och nu ska jag testa mellan 10-20 min istället. Så jag hoppas det fungerar bättre!

Idag förutom att jag var till sjukhuset har jag inte gjort så extremt mycket. Lagat mat, vila lite, lekt med Harry och badat han. Sen tittade jag även på två avsnitt av en serie som heter Shooter. Riktigt bra måste jag säga, så den rekommenderar jag. Den går på Netflix. Så det har bara varit lugnt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229