Blir bara sämre - sterila kvaddlar

I onsdags så var jag till min smärtsjuksköterska. Jag hade så ont i nacken när jag kom dit så jag visste knappt vad jag skulle göra. Jag har även sovit väldigt dåligt under den här veckan, extra dåligt. Så i onsdags fick jag sterila kvaddlar av henne istället för akupunktur. Usch, dem är verkligen inte rolig att få. Men vad gör man inte för att få lite mindre ont i slutändan. Det tråkiga var bara att de inte hjälpte lika bra som de brukar. Och då fick jag till och med 6st sådana sterila kvaddlar kring nacken och mot axlarna/skuldrorna. Fy tusan, men lite hjälpte det i alla fall.

Men hon tyckte definitivt att jag skulle gå upp på reuma och prata med dem så min reumatolog fick titta på mig, för riktigt såhär brukar det inte vara. Som det är nu så kan jag knappt gå i en mataffär för att jag får för ont efteråt av att gå och kolla på allt som finns och i den höjd jag sitter i. Den är inte heller den bästa. Men den kan jag ju inte riktigt förändra på.

Jag var i alla fall förbi reuma efter besöket till smärt och efter att jag hade varit upp på fysioterapin för att avboka min träningstid. För efter dem sprutorna tyckte inte riktigt min smärtsjuksköterska att jag skulle träna. Inte armarna i alla fall, så jag tränade benen hemma i alla fall efter att jag kände mig lite piggare efter sprutorna.

Jag pratade i alla fall med sköterskorna på reuma och min läkare var inte där precis då men de skulle återkomma om en tid. Så de ringde upp mig igår och idag ska jag få komma och träffa min reumatolog. Jag hade sån himla tur att jag fick komma såhär pass fort ändå. För de trodde jag inte och det såg inte ut som det heller när jag pratade med dem i onsdags. Men riktigt skönt, så nu längtar jag bara efter att få träffa han. Jag är påväg dit nu.

Gillar

Kommentarer