Blodförgiftning - 1 år sedan

Hejsan på er!

Vad fort tiden går egentligen. Nu börjar det verkligen kännas som att sommaren är över och hösten kommer med stormsteg. Det tycker jag egentligen bara känns skönt. Jag gillar hösten, även om det är en av tiderna under året som jag brukar bli som sämst i kroppen.

Igår fick jag en påminnelse om att just tiden går väldigt fort. Jag fick upp en notis på min Instagram med en bild jag hade lagt ut för ett år sedan. Det var en sjukhusbild då jag hade blivit inlagd på grund av blodförgiftning, min andra som jag varit med om. Det var några dagar efter operationen av njurstenarna. Jag hade under en lång tid fått återkommande urinvägsinfektioner där dem trodde att den bakomliggande orsaken bland annat kunde vara att bakterierna hade satt sig på njurstenarna. Därför valde man då att ta bort stenarna.

Blodförgiftning är något bland det läskigaste jag varit med om, och är mest rädd för att råka ut för igen. Men som tur var så gick det ändå bra. Jag klarade det, trots att jag var riktigt dålig. Men det verkar vara någonting kring den här tiden på året.
Samma sak gäller egentligen i år, fast lite tidigare och på grund av en annan orsak. Det är någonting som händer och som gör att jag måste ligga på sjukhus. Men nästa år ska det banne mig inte bli så!

Det var den här bilden jag fick upp igår på Instagram.

Gillar

Kommentarer