Början till en vändning?

En riktig hemmadag blev det för min del igår, och en rätt bra eller i alla fall en helt okej dag. Det har precis känts på något sätt att jag kanske är mitt upp i någon typ utav vändning i allt negativt och alla motgångar som varit speciellt den senaste månaden.
Det är svårt att förklara men jag tror jag börjar komma ifrån lite av den här fasen, eller i alla fall inte fullt lika mycket uppe i det här då man bara ska ta sig igenom dagen. Sen tycker jag det var lite konstiga att jag kände så just igår med tanke på att min början av denna vecka inte var så rolig.

Men det jag främst syftar på när jag pratar om en liten vändning är handen. Den andra vändningen jag pratar om kommer nog lite längre fram, eller smygandes. Det brukar te sig så i alla fall.

Det jag i alla fall grundar den lilla vändningen med handen på är i alla fall att jag igår varken hade några bedövningsplåster (Versatis) under hela dagen. Det brukar jag annars ha under 12 timmar varje dag, och sen tog jag inte någon Arcoxia (NSAID, antiinflammatorisk medicin). Det var den tabletten de bytte till från Diklofenak i måndags. Men det viktigaste av allt, det gick bra!

Idéen med att prova utan plåstren kom när jag var så försenad med att sätta dit dem under förmiddagen igår och det ändå kändes rätt bra. För annars i vanliga fall brukar vi ha tagit på dem kring kl.09:00 på morgonen, direkt efter frukosten och efter. det gått lite tid så min morgonmedicin (som jag tar kl.08:00) har hunnit verka lite.
Men igår så skulle jag i alla fall duscha efter frukosten/under förmiddagen, och då kändes det så onödigt att sätta dit dem och sen i stort sett ta av dem strax därefter. Så det var så det gick till. Sen efter duschen kände jag bara att jag ville prova och se hur länge jag skulle klara mig utan eftersom det hittills hade gått bra, och jag klarade hela dagen.

Arcoxian tog jag inte för jag blev nog lite skrämd efter mitt besök hos reumatologen i tisdags. Ni får veta varför i mitt nästa inlägg kring i tisdags och alla sjukhusbesök den dagen. Jag valde att dela upp den dagen i olika delar och inlägg pga att det annars skulle bli ett så himla långt inlägg och ta tid innan ni får veta vad som hände den dagen.

Men sammanfattningsvis så tycker jag ändå det gick rätt bra att vara utan både plåstren och Arcoxian igår. Men jag vet inte. Såklart det gick lite upp och ner under dagen, men idag tog jag faktiskt Arcoxian. Jag hade så ont i handen imorse. Så jag får nog ta det lite dag för dag hur jag känner med dagsformen, eftersom jag helst inte ska äta den. Sen ska jag försöka vara utan plåstren så mycket som det går har jag tänkt, så fortsättning följer med hur det går.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229