Börjat igen

Idag har det inte varit en sån bra start om man tänker med lederna och värken. Det känns som att jag bara får mer ont, och på nya ställen. Just nu är det ju armbågen som är ett stort problem, men idag och redan lite igår kväll började även mitt högra knä göra ont. Det är inte roligt.

Jag trodde jag hade klarat mig, men det känns nästan som att det bara blir värre för varje timme. I alla fall som det känns just nu. Reuma ska ju ringa upp mig vid 11 så jag får prata med dem då, i alla fall angående armbågen som jag kom överens med min fysioterapeut att göra. Så får jag se hur knät fortsätter och utvecklar sig tills jag ska dit med armbågen. Jag hoppas knät lägger sig och att det bara är en liten överansträngning, men om jag känner min kropp rätt så är det en början på inflammation. Men det visar sig.

Idag ska jag i alla fall till smärt och träffa min smärtsjuksköterska för att få akupunktur. Sen efter det ska jag till hälsocentralen för att kolla mitt födelsemärke i huvudet, så det ska bli spännande. Men jag tror dem bara kommer ta ett kort som dem sen kommer skicka till hud också får jag därefter veta om dem ska ta bort det eller inte. Men det visar sig. Hoppas ni får en bra dag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229