Borttagning av födelsemärke

I tisdags på förmiddagen så var jag på hälsocentralen. Jag var där och tog bort ett födelsemärke. Jag var nervös inför det och lite harig, men jag vet egentligen inte varför. Jag tror jag var nervös för att det skulle göra ont. Men det gick i alla fall riktigt bra. Det var bedövningen som kändes och gjorde lite ont, men sen kände man ingenting. Så nu är den borta i alla fall. Jag fick ta bort den för att den började blöda i somras, så det var därför jag lärde ta bort det nu.

Jag hade även tur att dem kunde ta bort stygnen som jag hade på handen på samma gång med, eftersom det hade gått precis två veckor efter operationen som det skulle göra. Men det gick bra det också, förutom att dem nästan hade vuxit fast lite.

Det ända som var jobbigt den dagen var att det tog bra lång tid innan vi var hemma igen, och jag fick nog åka på längsta omvägen hem någonsin med sjuktaxin. Jag var i Strömsbro men fick åka ända till bomhus (andra sidan stan) och lämna ett äldre par och sen fick jag åka hem. Det är en väldigt lång omväg måste jag säga. Och det tog typ en timme att åka bara det, och då hade jag väntat 45min innan det också på att taxin skulle komma. Men jag kom hem tillslut i alla fall.

Gillar

Kommentarer