Bra avslut

Detta inlägg skulle lagts ut igår, men det var något krångel med att publicera inlägget. Men här kommer det i alla fall. Bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Gokväll på er!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Det har jag haft. Visst är jag grymt trött nu efter dagen, men det har ändå varit trevligt. Först började den med att jag var till hälsocentralen på en undersökning av magen. Det gick bra.

Efter det åkte jag hem igen, åt lite och kikade lite på tv innan Agnes och Ines kom på besök. Det var trevligt. De var här en bra stund, vilket var jättetrevligt och mysigt. Hon är bara för go den lilltjejen. Så himla glad och lättroad. Sen var det också såklart roligt att träffa Agnes och umgås med henne.

Annars sen lite senare ikväll gjorde jag, Anna och Alicia middag ihop hemma hos Anna. Det var trevlig! Roligt att göra mat där, för annars brukar det oftast bli hemma hos mig. Men det var i alla fall roligt för omväxlingens skull.

Så sammanfattningsvis har det varit en trevlig dag. Men det ska bli skönt imorgon då jag inte har några planer. Inga jag vet av just nu i alla fall. Jag misstänker att det blir rätt lugnt nu efter att det varit några dagar fullt med saker inbokade. KRAM!

Gillar

Kommentarer