Brännblåsa

I söndags när jag lagade middag så råkade jag bränna mig på underarmen precis ovanför handledshöjd. Jag trodde jag klarade mig rätt bra även fast det såklart har gjort väldigt ont, men nu har det blivit en större och större blåsa över det röda. Den har verkligen bara blivit större och större och som en vattenblåsa. Det jag är rädd för är att det ska gå hål på den, för jag har ingen lust med att det ska bli någon infektion.
Så idag gjorde jag som ett litet förband över så jag inte ska råka skrapa upp den. Än så länge så bara växer blåsan, men jag hoppas den lägger sig snart. Men jag misstänker att den kommer sträcka sig över hela det röda området, men jag hoppas inte det.

Det jag gjorde när jag gjorde illa mig var att jag höll på och lagade mat. Jag kokade bl.a. potatis och den kastrullen var närmast mig. Sen bakom den hade jag en stekpanna där jag höll på och gjorde en gryta, och jag skulle "bara" röra om i den och då råkade jag få ånga ifrån kastrullen (där jag kokade potatis) direkt på underarmen. Det gick så himla fort. Jag hann knappt med, och jag tänkte inte på att jag råka ha armen över där det kom heller, eftersom jag "bara" skulle flytta en slev. Men det är ju oftast då olyckor händer, när man minst anar det.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229