Brödbakning & handling

Fredag och dags för helg igen. Veckorna går verkligen fort nu, i alla fall när man står där och det är fredag och dags för helg igen. Min fredag har varit lugn, eller jag har i alla fall inte haft någonting inplanerat. Men det blev en sväng till Coop Triangeln före lunch för att handla lite. De har precis nyöppnat den butiken sen de har renoverat den, så det var lite roligt, att handla där för första gången och se hur den blev. Den blev faktiskt väldigt bra, så det var roligt. Den blev väldigt rymlig och fräsch. Men de blir dem väl ofta när man bygger om och får nya hyllor och matdiskar m.m. Så det var roligt att se.

Förutom att handla har vi också städat, tittat lite på serie, lagat middag samt bakat. Vi bakade morotsfrallor. Det gick bra, men mackorna blev sådär. Eller det var inte fel på mackorna i sig och själva bakandet. Det var mer att dem blev rätt smaklösa, för de smakade inte alls mycket. Så om jag någon gång ska göra det igen så ska jag nog försöka krydda eller smaksätta dem mer. Jag vet bara inte med vad, men det får jag i så fall se. Det skulle i alla fall bli lite mer salt i än vad det stod i receptet, för det kände man inte ens att det var i.

Men det har i alla fall varit skönt med en till hemmadag där vi bara har kunnat göra det vi känt för. Det enda som var lite synd var bara att min inne-elrullstol inte hann komma innan helgen. Jag är riktigt trött på att bara kunna använda min manuella rullstol, för jag blir så mycket mer begränsad i den med tanke på att jag inte kan ta mig någonstans med den, med bara en hand. Men jag hoppas istället på att den blir klar så jag får den på måndag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229