"Busy doing nothing"

Hej på Er fina ni!

Då börjar även denna helg lida mot sitt slut. Jag hoppas ni har haft en bra helg, det har jag haft. Dock har det inte hänt så mycket. Det var igår jag var in till stan en sväng innan lunch för att köpa hårfärg. Sen blev det att jag också hittade en tröja samt att jag gick en sväng på bokrean. Men efter det åkte vi hem.
Annars igår gjorde jag inte så mycket förutom att mamma sen på eftermiddagen klippte och färgade håret på mig, samt att vi efter middagen gick över till mina föräldrar och umgicks med dem. Vi var där på kvällen och tittade på Melodifestival-finalen tillsammans. Enligt mig var det rätt låt som vann, tyckte ni också det?

Idag har jag verkligen haft en lugn dag. En riktigt behövlig sådan. Jag har varit så trött så jag har i princip bara somnat så fort jag lagt mig i soffan, och sen har haft väldigt ont i huvudet och magen, och inte alls känt mig särskilt pigg helt enkelt. Jag tror det mesta är en blandning av urinvägsinfektionen, att kroppen jobbar men att det också kommer efter sen veckan. För jag har verkligen haft en fullspäckad vecka bakom mig, så idag har det varit en välförtjänt vilodag.

Jag tycker den här väggskylten som jag och pappa har gjort tillsammans stämmer in så bra den här dagen. För jag har verkligen varit "Busy doing nothing". Varit fullt upptagen med att bara återhämta mig och vila, för någonting annat har verkligen min kropp inte klarat av idag.

Hoppas ni också har haft en bra helg! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Illuminatus
Illuminatus,
I think it''s amazing how many resources actually exist for New Yorkers to reduce waste, compost and donate clothes. It''s easy for New York residents to forget these services amidst their busy schedules and turbulent lifestyles. Engaging the public through Ad campaigns, street signage and online resources would do a better job at educating New Yorkers on the many services they have it their backyard to begin rethinking, and breaking, old habits. Maybe it''s just the millennial in me talking but I think an app would be great. Breaking waste down by type and spatially organizing the services available across New York City through maps would allow New Yorkers to conserve in an efficient and user-friendly way. New York has a large population of people who are concerned about environmental problems but are unaware as to what they can do. Targeting this group would go a long way to foster individual action on a large scale.
educheapessay.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229