Byter bloggsida - elinhellgren.se

Jag har nu under en period fixat och trixat för att få ordning på en helt egen blogg som jag styr över själv, istället för att blogga via en bloggportal. Nu har jag äntligen kommit så långt att jag känner att det är dags för er att också få veta om den, om ni inte redan har råkat hitta den.

Jag har haft en del problem kring att få över alla mina gamla inlägg som jag skrivit till den "nya". Jag har lyckats fått över alla inläggens texter samt bilder, men dock kom inte alla tider och datum då inläggen är skrivna kom med. Därför måste jag nu gå in manuellt och ändra det själv så det blir rätt, men det kommer ta lite tid eftersom det är över 2500 inlägg.. Det känns lite drygt, men jag gör lite i taget så tillslut måste det väl bli klart det med.

Därför om det är någon viss del ni inte hittar eller vill läsa om så finns den här bloggen fortfarande kvar så ni kan hitta det så länge. Men alla framtida nya inlägg kommer finnas på den nya bloggen, just för att jag inte ska behöva sitta och skriva dubbla inlägg som jag gjort nu ett tag.

Adressen till den nya bloggen är elinhellgren.se och den hittar ni här .

Sen hoppas jag såklart ni kommer gilla den nya bloggen och vill följa med över till den.

Hoppas vi syns mer där!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229