Church Street Saloon

Hej kära ni!

Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Dem senaste dagarna har det varit rätt fullt upp med en grej jag inte riktigt kan berätta än, men det är någonting väldigt roligt. Det är nästan lite overkligt.

Sen igår var det en riktigt fullspäckad dag. Jag tror det var någonting hela tiden. Dagen gick verkligen i ett. Jag var bl.a. på förmiddagen och gjorde röntgen på njurarna. Jag har ju haft så mycket känningar den senaste tiden med början till njurstensanfall. Det är vad jag tror det är i alla fall, för det känns som det. Men som tur är har jag hittills kunnat stoppa dem med medicin, men det är ändå jobbigt.

Det blev lite stressigt för mig efter röntgen, för jag skulle få besök hemma efter lunch. Jag hann precis hem och få i mig nästan all lunch. Men det drog ut så himla mycket på tiden på sjukhuset. För först skulle de kolla röntgenbilderna så de såg ok ut, så de inte behövde ta om dem. Sen efter det var jag på apoteket och där tog det också sån himla tid. Men jag hann som sagt hem i alla fall.
Sen efter det, under eftermiddagen fixade jag med en grej till det jag pratade om i början av inlägget. Det tog sin lilla tid, men det gick ändå bra.

Sen blev det en spontanmiddag ute med familjen igår. Det var helt oplanerat, men det brukar även vara dem bästa. Det var riktigt mysigt. Det var jag, Anna, Jennifer, mamma och pappa. Vi var på Church Street Saloon och åt. En resturang i stan. Det var väldigt längesen jag var där sist, men det var riktigt mysigt. Vi åt god mat, skrattade, umgicks och hade det mysigt tillsammans. En bättre tisdagskväll helt enkelt!

Gillar

Kommentarer