Cleaning sunday

Idag är det storstädning som har stått på schemat. Inte städning hemma inomhus utan hos mamma och pappa i deras förråd. Ett förråd fullt med saker av precis ALLT. Allt från teckningar jag och Anna hade gjort när vi var små, gamla kläder och tyger som luktade illa av att ha legat ute i förrådet, en gammal tv, leksaker ja listan kan bli lång. Så idag gjorde vi ett ryck och fyllde släpvagnen med sakerna. Allt som fick plats. Det är ju så mycket som både ska tittas igenom, och vissa saker ska sparas och andra ska slängas. Men det är ändå skönt att få det gjort, även om det finns roligare saker att roa sig med.

Det höll vi på med efter lunch. Sen fick vi fika inne hos mamma och pappa. Mamma hade bakar hallon- och blåbärspaj, samt att det fanns kvar lite jordgubbspaj från igår. Det var gott. Farmor och farfar fikade också med oss, så det var trevligt.

Annars idag har jag inte riktigt känt mig på topp. Jag har inte riktigt känt mig på humör även fast jag inte har varit arg. Jag har mer varit lättirriterad och trött. Jag tror jag har sovit middag två gånger idag, och annars brukar de knappt vara någon gång sedan jag ändrade om lite bland kortison-/hydrokortisontabletterna sedan jag var till endokrinläkaren innan sommaren.
Jag tror det är kroppens sätt att säga att det är något i kroppen som själ energi, t.ex. inflammationer. De är min gissning i alla fall. Men imorgon ska jag ringa reumatologen tänkte jag, så jag får se vad dem säger.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229