Cosentyx - En vecka

Idag är det en vecka sedan jag började ta min bromsmedicin igen. Jag tycker det har gått bra, förutom igår som det slog mig, eller det var mamma och pappa som undrade om det inte kan vara Cosentyx sprutan. Om det kan vara den som gör att jag har så ont i huvudet och har mått ännu mer illa dem senaste dagarna. Det vore i alla fall inte helt orimligt.
Jag trodde det berodde på att jag var igång rätt mycket i helgen, men ju mer jag funderar så tycker jag det låter mer logiskt att det borde bero på Cosentyx sprutan.

Det vore ju inte konstigt i alla fall, eftersom det blir lite som att börja om på nytt med den. Med tanke på att jag varit utan den så länge. Så det är klart det borde bli lite som en chock för kroppen som den måste ta hand om.

Idag känns det i alla fall lite bättre, men inte bra. Sen är det inte lika illa som det var igår som tur är, för igår var det inte alls roligt. Även om det fortfarande är väldigt jobbigt. Jag hoppas bara det är ännu bättre imorgon, men det visar sig. Huvudsaken det går åt rätt håll i alla fall känner jag.
Igår blev det att jag lärde boka av akupunkturen också. Kroppen sa verkligen helt nej, så det blev bara att vila och ta det lugnt igår. Anna satte lite akupunktur på mig istället, så det är inte helt fel att ha en syster som kan göra det istället när jag inte klarar att åka in. Men sen fick jag också en ny tid imorgon för akupunktur på smärt. Så jag hoppas jag kan gå på den.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229