Då var det igång

I förrgår (torsdag) var det tänkt att jag skulle få hämta medicinen som min Endokrinläkare ville att jag skulle börja med för hypofysen. Såklart så råkade jag helt glömma bort det, så igår blev det bland det första jag fick göra, åka och hämta ut dem.
Så igår mitt på dagen började jag ta dem, och jag ska ta dem tre gången om dagen. Sen vet jag inte om det beror på den tabletten men redan under eftermiddagen igår började jag må dåligt och få jätteont i huvudet och kände mig smått illamående, och inte sugen på någonting. Och det har hållit i sig sen dess. Inte roligt.

Det kan också bero på att jag sov riktigt dåligt förra natten och sen hade jag fullt upp hela förmiddagen fram till ca kl.14 igår. Så först tänkte jag att jag nog bara var övertrött och så, men det har inte gått över alls. Snarare att det är sämre, trots att jag ändå sov skapligt inatt. Plus att vakna i morse och var heltäpt i näsan, så jag vet inte om jag kanske håller på och blir sjuk. Det kanske är det, jag vet inte. Men pigg känner jag mig inte i alla fall, så något är det. Frågan är bara vad det beror på. Men jag får väl se hur jag mår framöver.

Jag tror ju att i alla fall huvudvärken och illamåendet kan bero på medicinen. Eftersom det kom i samband med att jag började med den och det inte har gått över än. Men det är bara att försöka hålla ut och hoppas att det går över snart. Den ska banne mig inte få växa nå mer i alla fall!!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229