Dag 1 - Barkarby outlet + Mall of Scandinavia

I fredags började ju vi våran resa mot Öland. Vi åkte tidigt så vi var på Barkarby outlet strax efter att dem hade öppnat. Där gick vi och strosade runt i butikerna tills vi kände oss klara, och det var kanske framåt tretiden på eftermiddagen. Vi åt även lunch där inne på Barkarby. Vi valde att gå på en Kinarestaurang där dem hade buffé. Den var faktiskt riktigt bra. Kanske lite väl starkt vissa rätter men då är jag lite känslig jag också.

Först när vi gick omkring där var det nog ingen av oss som hittade någonting, men tillslut hittade jag en del saker, men det var inte överdrivet mycket. De gjorde dem andra med. På Barkarby outlet hittade jag två mjukbyxor från Nike, ett set (top+Trosa) från Calvin Klein i ceriserosa, och en liten hårolja från Moroccan Oil (lite större än ett prov). Så jag får se om jag tycker den är bra. Jag tror det var de jag hittade där.

Jag var inte lika nöjd med allt som fanns där den här gången som jag var förra åren när jag var där. För i vissa butiker var det bara stora storlekar och väldigt rörigt i många. Samtidigt som det var helt okej, för vi hittade ju ändå lite saker. Men det var inte så jättebra utbud.

Sen när vi var klar på Barkarby outlet så åkte vi till hotellet. Där hade vi sådan tur att vi fick parkeringsplats precis vid ingången, så det var skönt. För vi visste inte innan om vi skulle få parkeringsplats eller inte, eftersom man inte kunde förboka dem. Så det var skönt! Vi fick ett rum på 17 våningen, så det var högt upp. Men riktigt häftigt med utsikten. Sen när vi hade vilat lite och installerat oss på rummet så var vi och kollade en sväng på Mall of Scandinavia, samt att vi åt middag där på ett ställe som hette Egon. Jag säger bara wow vilket köpcentrum. Det var verkligen hur fint som helst och jag tror varenda butik fanns där. Så det stället skulle jag verkligen vilja åka tillbaka till nån gång.
Där hittade jag också lite saker. Bl.a. en t-shirt och en blus. Sen var det säkert någonting mer som jag inte kommer på just nu.

Sen var det så himla bra att det låg så nära hotellet, så vi behövde inte åka iväg med bilen. Utan man bara gick några hundra meter. Så det var skönt, och väldigt praktiskt. Så jag kan verkligen rekommendera er att bo på Quality Hotel Friends om ni någon gång ska åka för att gå på Mall of Scandinavia, eller Friends arena och behöver bo på ett hotell.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229