Dag 2 - Mot Öland

I lördags satt vi i bilen i stort sett hela dagen. Det tog en väldig tid innan vi hade kommit fram på Öland och hade hämtat stugnyckeln i Borgholm. För det första tog det nästan en timme bara att komma ut från Stockholm och sen tar det tid att åka. Det var rätt mycket trafik, men vi tog det lugnt. Vi skulle få hämta nyckeln efter kl.15:00 och turistbyrån hade öppet fram till kl.18:00, men vi kanske kom dit ca kl.17:20. Sen var vi i stugan ca kl.19, men då hade vi stannat o handlat också så vi kunde göra middag och hade till frukost.

Bilresan hit gick ändå överlag bra. Det var lite dryg väg hit bara för det var typ 2+1 väg hela vägen, i alla fall större delen och det fanns inte så mycket att titta på. Så efter ett tag började man tycka det var rätt tråkigt och vi började bli lite rastlös, men det gick ändå bra. Vi stannade bl.a. på en liten rastplats trodde vi, men då var det en liten restaurang med en liten butik i. Så den var jättemysig.

Det var inte så svårt att hitta tills stugan, förutom att det är väldigt små och smala vägar. Men väldigt charmigt och mysigt måste jag säga. Men jag blev även glatt överraskad av stugan. Den är betydligt bättre och finare än vad jag trodde så det är roligt, och skönt förstås. Lika miljön runtomkring, gud va fint det är här på Öland. Sen var det lite tråkigt att det regnade när vi kom hit, och var igenmulet typ hela vägen. Men nu är vi framme i alla fall, och allt gick bra så det är huvudsaken.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229