Dag 4 - Dagens planer

Vad varmt det har varit inatt. Så det har blivit att man har vaknat till och från en hel del, samtidigt som jag ändå har sovit skapligt. Just nu la vi oss på sängarna våra efter frukosten och tog en extravila. Jag tror vi alla tre är lite slitna eller trötta idag. Det har varit några intensiva dagar, så det är nog inte så konstigt.

Morgonen fick vi börja med att strömmen gick. Först trodde vi det var en säkring till som hade gått, för det fick vi första dagen. Men så precis när Agnes och Elin var påväg ut till garaget för att kolla, så var grannarna ute så precis eller om dem såg att Agnes och Elin gick ut, så då sa dem att strömmen hade gått för alla. Så då var vi utan ström över hela frukosten. Men tillslut kom den tillbaka i alla fall. Men vi visste ju inte hur länge den skulle vara borsta. Om det skulle vara några minuter eller timmar, men det var skönt att det inte var flera timmar det handlade om i alla fall.

Idag ligger i alla fall planen att vi ska åka och titta lite häromkring. Det skulle finnas lite saker att göra ungefär där man precis kommer över på Öland från bron som går från Kalmar (fastlandet). Men det visar sig vart vi hamnar. Så det ska bli roligt. Men först tänkte vi äta lunch här i stugan eftersom vi har kvar tacos från igår kväll, och för att vi känner oss väldigt sega idag.

Gillar

Kommentarer