Dag 5 - Borgholm centrum & fix i stugan

I tisdags blev det först att vi åkte en sväng till Köpingsvik. Det var precis i närheten av där vi bodde. Där skulle dem ha en butik som hette Sportrea som vi tänkte att vi kunde åka och kika på. Det var som två butiker, en i ett hus och den andra var som i ett stort kraftigt tält. Där hade dem en hel del sportkläder för ett bättre pris. Det var bl.a. kläder från asics, röhnisch och puma samt några till. Jag hittade bl.a. en trunk-linknande väska för att ha och packa i när jag reser bort. För som det är nu lär jag ha flera väskor för att få plats med allt. Bara min större handväska (Longchampväska) tar ju upp alla mediciner och TENS-apparaten, så det blir fort fullt om jag säger så. Men det är ju saker jag måste ha med mig. Så då blev det en bra väska att packa bl.a. kläderna i. Sen hittade jag även ett sportlinne. Elin och Agnes hittade också lite träningskläder.

Sen efter att vi hade gått där och tittat lite så åkte vi in till Borgholm igen. Vi valde att gå åt andra hållet på gågatan genom stan än vad vi hade gjort tidigare, samt att vi försökte hitta något att äta till lunch. Det fanns inte så jättemycket att välja på, speciellt inte om man ska hitta något man tål också. Men tillslut hittade vi ett lite matställe som hade lite husmanskost samt sallad och kebab i olika former. Så där fick det tillslut bli.

Jag tror aldrig jag har varit så trött på pommes/klyftpotatis som jag blivit efter den här resan, men det har många gånger varit enda alternativet att välja på för min del. Så hemma sen kommer det nog dröja lite innan jag äter det igen. Men det var som jag sa tidigare, jag är även glad om det finns något överhuvudtaget som jag tål. För det är inte alltid en självklarhet.

Därefter att vi hade ätit kom det en stor regnskur så då var vi påväg hem. Men undertiden Agnes var påväg att hämta bilen så la det sig, så då kom hon tillbaka så vi gick och tittade lite till i butikerna som fanns där runtomkring. Vi gick också och köpte glass på det där stället där dem sålde egentillverkad Ölandsglass igen. Den här gången köpte jag med Hallon- och citronsorbet. Dem var väldigt också god. Efter det så åkte vi hem och tog en slapp "hemmakväll", städade och fixade i ordning lite i stugan inför hemfärden påväg hemåt. Men det var mysigt att få det sista kvällen i stugan.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229