Dagar som varit

Dem här dagarna som varit har varit väldigt upp och ner. Det har varit trevligt att ha haft Anna hemma under några dagar, eftersom det inte hör till vanligheten. Vi har försökt varit med varandra så mycket det gått. Men hon har även försökt hunnit med att träffa lite vänner och hittat på saker, men när hon varit hemma så har vi umgåtts med varandra.
Sen har inte jag mått så bra, jag har mått väldigt illa till och från så det har inte varit så roligt. Och sen har inte Harry varit pigg. Vilket inte heller har varit roligt.

Annars när Anna var hemma så har vi badat Harry, för det ville Anna testa göra (och han behövde det), vi har gått ute med honom i koppel, också har hon varit väldigt mycket med honom och lekt o så. Sen har vi ju ätit middag tillsammans allihopa i stort sett varje dag (även med farmor o farfar) då Anna varit hemma och haft det trevligt, vi har varit ute, slappat, varit på köpis (Valbo köpcentrum), och sen sov hon här hos mig en av nätterna då min assistent blev sjuk. Det var jättetråkigt att hon blev dålig, men det var också lite roligt att få umgås lite extra själv med Anna också. För det hör inte till vanligheten. Men det har varit väldigt roligt att ha haft henne hemma igen, och att hon överraskade oss alla (förutom farmor som visste). Det var en väldigt bra överraskning och jag tror den kom väldigt lägligt.

Sen igår så var vi på fika till farmor och farfar. Pappa skulle fira farmor på morsdag, så då blev vi bjudna allihopa på fika. Det var trevligt. Pappas äldsta bror var också där, samt hans mellanbrors fru eftersom min farbror som är mellanbarnet jobbar utomlands.
Förutom det så var jag också och fixade ny mat till Harry. För han har slutat äta och mått väldigt dåligt på en ny medicin han fått. Jag började med den i torsdags också slutade jag i söndags, eftersom han blev så dålig. Men nu har jag fixad annan mat i alla fall, och den äter han åtminstone.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229