Dagvild

Hej fina ni!

Vad konstig dem senaste dagarna har känts. Jag tycker man har känt sig alldeles dagvild på dagarna. Speciellt sen nyår i tisdags. Det måste varit pga det, och att de gör att man inte håller reda på vad det är för dag. Sen har jag inte gjort så mycket dem senaste dagarna mer än saker här hemma eller varit och handlat, så det har säkert också gjort att dagarna har känts rätt lika.

Vilket som så är det i alla fall fredag idag, även fast jag inte alls tycker det känns som det. Men idag har jag i alla fall inte bara varit hemma. Jag var till Agnes och Ines efter lunch och hälsade på. Det var väldigt mysigt och roligt att träffa dem igen. Ines var så himla söt och charmig, och så himla söt och glad! Bästa Ines!

Min fredag har i alla fall varit bättre än vad dem senaste dagarna under den här veckan har varit (bortsett mitt hemska illamående). Förutom att jag var till Agnes och Ines och hälsade på så var jag även till farmor o farfar och hälsade på dem efter middagen. Farfar fick komma hem idag från sjukhuset, så det var trevligt att träffa han igen och få umgås lite med han och farmor. Sen är det skönt att han nu mår så pass att han inte behöver vara kvar på sjukhuset.

Hoppas ni också har haft en bättre dag och att ni har en trevlig helg framför er! KRAM

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Förstår precis vad du menar med vilodagar och att man tappe bort sig vilka dagar det är!
nouw.com/beattriicee