Dålig natt

Godmorgon vännerna mina!

Vilken jobbig natt det har varit stundvis. Det började redan som igår kväll med att jag fick ett smärtgenombrott med foten. Jag får det några tillfällen om dagen, men igår kväll var det riktigt jobbigt och inatt. Sen tillkom även knät mer och mer under kvällen. Det har svällt och hållit på under senaste veckan, mer för varje dag. Förutom själva svullnaden och knät i leden så är det underbenet igen som har ökat med värken också. Samma värk som i somras. Det påminner väldigt mycket om den typen av smärta i alla fall. Då när jag hade benmärgsödemet.
Sen vet vi såklart inte om det är de, men det känns lika i alla fall.
Det sitter i båda underbenen strax under knäna vid smalbenen kan man säga, och det är framförallt i höger. Annars har det hållit sig ganska bra med värken i underbenet/benen sen jag fick smärtpumpen i fredags, men igår och inatt har det eskalerat.

Sen hade jag en väldigt tuff och påfrestande dag igår allmänt över hela situationen. Över allt som hänt. Men det är nog inte så konstigt just nu med tanke på allt. För det händer ju saker hela tiden. Det känns lite som en berg och dalbanan i psyket, men jag får försöka så gott det går ta en dag i taget med allt som har hänt och fortsätter att hända. För det är som sagt inte bara en grej, och inte bara klämskadan i fötterna heller.

Jag skriver så ofta jag kan och ork finns så ni ska hänga med i vad som händer. Men det går lite upp och ner med hur ofta jag orkar skriva. Hoppas ni har överseende med det. Och ett stort TACK ännu en gång för allt ert stöd! Ni är bara för underbara. Jag är mer ”aktiv” på Instagram för er som vill hänga med lite mer kring vad som händer och sker, men det är lika där att det går upp och ner.

Ha nu en riktigt fin fredag, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Önskar dig detsamma, kram ❤️
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket! Kram ❤️
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229