Darrar av trötthet

God kväll fina ni!
Idag har det varit en rätt tuff dag energimässigt. Energin har verkligen inte funnits där, men jag tog mig i alla fall med motgång till sjukhuset för att ta proverna som jag var tvungen till att ta idag. Jag hade dragit ut på det tillräckligt, och för att dem skulle hinna bli klara så var de tvungen att tas idag. Så det var ändå skönt när de ändå var tagna så jag slapp tänka mer på det. Sen att det inte gick helt enkelt är en annan sak. Det märktes verkligen att kärlen inte var i bästa skick och har hunnit återhämtat sig. Men tillslut fick vi de blodprov som behövdes.

Sen på eftermiddagen var jag in till stan fram och tillbaka igen bara för att hämta Anna på jobbet och skjutsa henne till tågstationen så hon skulle hinna till tåget. Hon skulle till Stockholm på någon kurs och blir borta till på måndag så då var jag snäll och ställde upp på att skjutsa henne dit så hon skulle hinna, för det skulle eventuellt bli rätt tight mellan att hon sluta och hinna ta sig till tåget.
Men jag kan inte säga om det var de smartaste, för orken var inte med mig. Jag kände mig mest som ett slakt bredvid Elin medan hon körde bilen. Så ni kan ju ana hur skönt det var sen när jag fick lägga mig ner efter att jag kom hem. Sen har jag under dagen känt mig så trött så jag stundvis nästan har darrat och haft svårt att hålla ögonen öppna och va fokuserad.

Men det är som jag sa i mitt tidigare inlägg, det är bara återhämtning, återhämtning och mer återhämtning som gäller. Men förhoppningsvis borde det bli lite bättre för var dag, eller vecka som går.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229