Denna dag kan jag leva på ett tag

Igår måste jag säga att jag hade en rolig dag. Visst den började med att jag vaknade med huvudvärk och har haft det i stort sett hela dag. Men förutom det så har den varit trevlig. Ett litet tag visste jag inte hur jag skulle få ihop allt och hur jag skulle orka.

Dagen har varit rätt fullspäckad med aktiviteter. Förutom att vi åt frukost, gjorde oss i ordning och vilade litegrann. Sen åkte vi in till stan igår med vid lunchtid och mötte upp en utav mina assistenter och åt lunch tillsammans med henne. För sen därefter så skulle vi vidare för att ha "personalmöte". Alltså möte med alla mina assistenter och verksamhetschefen tillsammans. Mötet gick bra. Det var trevligt att träffa alla (förutom en som var ledig) tillsammans, för det händer inte så ofta.

Sen därefter så åkte vi bara hem, vilade lite, lagade mat och därefter var vi iväg på bilbingo i Forsbacka. Det var väldigt roligt trots att det började regna mot slutet och att vi inte vann någonting. Det låter kanske inte så roligt med bilbingo, men det är betydligt roligare än vad det kanske låter. Så det har varit en trevlig dag. Sen kom Anna hem igår också, och hann precis följa med igår kväll på bilbingon. Så det var roligt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229