Deppig kväll igår

Igår hade jag en dag/kväll då jag inte kände mig på topp psykiskt. Alla har sina bättre och sämre dagar, och jag hade min sämre dag igår. Det är inte alltid lätt men man får försöka tillåta sig att ha sådana dagar ibland också. För det är okej det med, även fast det är jobbigt. Men ibland behöver det spricka lite för att man ska kunna fortsätta orka kämpa. För man kan inte vara på topp hela tiden. Det går inte.

"Sometime people cry not because they're weak. It's because they've been strong for too long."

Det här ordspråket tycker jag kan stämma in rätt bra på det. För ibland måste man tillåta sig själv att det får spricka pga att man har kämpat så länge. För länge många gånger, och ibland behöver det bara komma ut för att det ska kännas bättre. Det behöver inte betyda att man är svag, utan snarare att man är stark.

För mig kommer det ibland över mig vad det är jag går igenom. Vad jag får kämpa med. Det är inte bara den dagliga kampen med värken och orken, utan också den långa kampen om hur hela min livssituation ser ut. För den är inte precis som jag hade velat att den skulle vara. Men jag kan inte göra någonting åt det. Jag får bara försöka acceptera den och kämpa vidare. Ta hjälp när jag behöver det och göra så gott jag kan. Mer kan jag inte göra.

Gillar

Kommentarer