Det kan man kalla blå

Hej på er och denna onsdag!

Hoppas ni har haft en bra dag! Halva veckan har redan gått. Den här veckan tycker jag faktiskt har gått fort. Det känns som att den bara har svischat förbi hittills, och som det ser ut nu så har jag gjort alla "måsten" för den här veckan. Eller "måsten", jag har varit på det jag hade inplanerat att jag skulle på den här veckan. Sen har jag lite andra saker som jag skulle behöva göra, men det har jag ingen fast tid inplanerad för. Så det är ändå skönt att nu kan jag göra "vad jag vill" resten av veckan och verkligen gå efter hur jag känner och när orken finns.

Idag var jag bl.a. till sjukhuset och tränade hos min fysioterapeut. Det blev inte lika hård träning som vi brukar ha gjort. Det i och med att jag fortfarande står på antibiotika och inte känner mig helt hundra än, men jag är ändå på god väg. Träningen gick rätt mycket trögare idag med. Det känns att det har blivit mindre träning den senaste veckan, och sen har jag ju infektionen i kroppen som jag inte riktigt har återhämtat mig ifrån heller. Så det är nog inte så konstigt.
Men förutom träningen så fick jag även akupunktur igen. Jag fick en hel del nålar den här gången. Det var över axlarna, vid armbågarna och på händerna. Idag var det faktiskt rätt tufft att ta dem i och med att jag är så irriterad i både muskelfästena och leder, så det var inte helt smärtfritt om jag säger så. Men då försöker jag ofta tänka att jag gör det för att jag ska bli bättre. Det blir alltid jobbigare innan det bli bättre, och då i det här fallet så var det att nålarna gjorde extra ont.

Sen såg jag idag när vi skulle sätta nålarna, gud vad blå jag fortfarande är efter att jag har blivit så stucken dem två senaste veckorna kring provtagningarna och försök till att sätta kanyler. Ni kan ju se bara vid min vänstra armbåge vad mörkt det fortfarande är även fast det har ljusnat väldigt på ca 1,5 vecka. Tidigare var det i princip svart, så om man jämför med det så har det verkligen börjat blekna bort.

Gillar

Kommentarer