Det kan vända fort - Taco-kväll

Igår hade jag en rätt sjukhusbesöksfri dag. Jag hade bara ett besök efter lunchen. Då var jag till min smärtsjuksköterska och fick akupunktur. Men det gick bra. Det är skönt att jag får gå på det, för det hjälper i alla fall så jag får sova lite bättre.

Annars igår förutom sjukhusbesöket så var jag iväg och fixade lite småärenden på förmiddagen, och sen efter sjukhuset så hann jag bara hem en snabbis innan jag åkte tillbaka för att hämta syrran. Hon skulle ha varit hemma över den här helgen men det vände fort, för helt plötsligt blev det bestämt att hon lärde åka till Umeå för att hämta ut någon kod som hon måste ha. De var någonting kring skolan/praktiken. Så det var inte så roligt, samtidigt som de inte var så mycket hon kunde göra. För det var hon personligen som lärde hämta ut den.

Men visst hade det varit roligt att få ha haft henne hemma nu under helgen och fått umgåtts med henne. Men riktigt så blev det inte, så hon åkte i förmiddags. Sen får vi se när vi ses nästa gång. Jag tror det blir i påsk men man vet aldrig, jag hoppas på tidigare. Men en taco-kväll hann vi med igår i alla fall, så det var trevligt. Få prata, skratta och fira lite! För hon va på en grej innan jag hämtade henne som gick väldigt bra, så det var riktigt roligt!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229