Det kommer efter

Gokväll på er!

Vilka dagar vi har haft här. Det har varit så fint väder, och jag tror jag har varit ute nästan större delen av både igår och i förrgår. Idag med, men inte exakt lika mycket. Inte hållit på med plantering eller någonting sånt i alla fall. Det har varit en sämre dag idag. Jag tror det kommer efter allt. Allt med kortisoninjektionerna jag fick i onsdags, och sen allt som hänt under veckan. Det har varit mycket, även om allt inte bara har varit negativt.

Jag har haft väldigt ont efter den här gången. I torsdags kunde jag knappt lägga mig ner och vila för då tog bara värken över och jag hade svårt att hantera det. Jag var nästan tvungen att hålla på med någonting hela tiden för att försöka distrahera mig från den värsta värken, även om orken inte riktigt fanns där. Eller jag var väl rättare sagt med och förklara hur jag ville göra, och var med och greja ute i växthuset och i planterings lådorna.

Det var så igår med, så idag kom det ikapp mig att orken inte riktigt har hängde med på det här. Jag har ju blivit och varit extremt trött pga värken såklart, men idag kom det ikapp så jag faktiskt somnade ute i hallen på schäslongen och sov nog ca en och en halv timme på eftermiddagen. Men jag tror det var välbehövligt.

Igår bjöd jag Anna och Jennifer på den här rätten till middag. Den är så god. Det är sötpotatissoppa med kikärtor, också hade vi lite rostade frön tillsammans med grönkålschips till. Jag kan lägga ut receptet på det så kan ni också göra den om ni vill.

Så idag har det i alla fall blivit en lite lugnare dag. Jag har varit ute, men mest suttit still och inte gjort så mycket. Både på altanen på framsidan och bak i växthuset. Sen gjorde jag lite mer hemmagjord hummus som jag brukar göra, samt att jag la in lite gurka och rödlök. Rödlök var första gången, men gurka har jag lagt in en gång tidigare. Egentligen vill jag ha vår egna som farmor la in förra året av våra egna, men dem har inte hunnit växa upp än, så det får bli när dem har kommit.

Dem är verkligen såå goda, satt jag hoppas det kommer många gurkor i år! Dock råkade jag skära mig på mandolinen när vi höll på idag, och fy vad ont det gjorde. Det var precis som att det försvann en liten skiva nere vid tummen. Men som tur var så blev det inte djupt. Men jag kan lova att det svider bra ändå.

Hoppas ni har haft en bra lördag, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Var rädd om dig ❤️
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack, ja de ska jag ❤️
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229