Du kan väl bara skärpa dig

Gokväll på er!

Hoppas ni har haft en bra dag. Sjukt att det redan är onsdag. Tiden går verkligen fort och det känns nästan helt otroligt att det redan har gått en vecka i november, men så är det. Just nu har jag precis satt mig i soffan efter att ha fått i mig lite middag. Idag blev det lax i ugn med potatisklyftor och romsås. Det blev helt okej. Det som är så jobbigt är att jag inte är sugen på någonting, och om jag är ytterst lite sugen på någonting och lagar det så kan jag nästa sekund ändå inte vara det. Vilket kan vara himla frustrerande.
Jag känner mig väldigt kräsen och vill bara säga åt mig själv att skärpa mig, men riktigt så lätt är det inte. Men jag fick i mig rätt bra idag i alla fall, så jag får vara nöjd.

Nu resten av kvällen blir det nog rätt lugnt. Titta lite på teve, eller någon serie kanske. Vi får se vad vi hittar på. Min dag har i alla fall varit lugn men också rätt krävande och mysig. Jag bjöd bl.a. över farmor och farfar på lite fika här efter lunch. Så det var trevligt. Sen senare på eftermiddagen kom även Anna förbi en sväng och fikade lite mellis efter att hon kom hem från jobbet, så det var också trevligt. Roligt att träffa henne lite!

Gillar

Kommentarer