Effektiv gårdag

Igår hade jag en väldigt effektiv dag. På förmiddagen grejade jag med lite bilder och lite hemma, samt ringde en del samtal som behövde ringas. Sen efter det blev det att fixa med lite lunch och så innan jag skulle till sjukhuset. Jag skulle dit för att få akupunktur på smärt, och det kändes verkligen som att det behövdes.
Jag har inte varit helt bra dem senaste snart 2 veckorna. Jag har bl.a. ofta ont i huvudet och känner mig väldigt spänd vid axlarna och nacken. Det gör ont och kommer hela tiden tillbaka. Det är säkert någon blandning av spänningshuvudvärk, men det känns också som att det kan vara någonting mer. Vad vet jag dock inte.

Jag är lite fundersam över om det kan vara någon inflammation i nacken som spökar. Det skulle inte vara helt omöjligt, eftersom jag faktiskt har varit utan min bromsmedicin i flera månader och jag har ju bara hunnit tagit den två gånger. För jag tycker inte den borde ha kunnat ge effekt, även fast man aldrig vet säkert såklart. Men det känns ändå som att det har gått lite för kort tid för det.

Jag hade för något år sedan jätteproblem med extremt mycket huvudvärk, samt spänningar och värk i nacken och axlarna. Då hade jag inflammation i den översta kotan i nacken, den lilla piggen som själva kotan som gör att vi kan vrida på huvudet sitter på. Kring den finns det tydligen också en ledkapsel som man kan få inflammation i, speciellt reumatiker som har en inflammatorisk sjukdom. Så det var jag lite fundersam över, om det kan vara att jag fått inflammation där igen. Men jag vet inte. Vet varken ut eller in ibland känns det som, men något är det. Men tyvärr kan man inte göra så mycket annat än att hänga med i det som händer och göra det bästa av det. Jag får ta allt lite som det kommer helt enkelt.

Jag hoppas det bara kan vara att jag har börjat med Cosentyx igen och att det är att kroppen ska vänja sig med medicinen igen. För det är ju faktiskt starka mediciner, så det vore inte så konstigt.

Annars igår efter att jag hade varit på smärt blev det en sväng på apoteket för att hämta ut medicin, och därefter förbi endokrin för att fråga en sak inför att jag ska ta en hel del med prover nästa vecka. Det var vissa dagar man skulle vara utan vissa mediciner och jag frågade om mina. Det är inför att jag ska till min Endokrinläkare om två veckor, också när jag ändå pratade med sköterskan så passade jag på att förnya några recept.

När jag sen var klar på sjukhuset blev det raka vägen ut mot Valbo till ArkenZoo för att byta kattmat. Jag hade råkat beställt fel sort på internet, men då var det så bra att jag bara kunde komma förbi och byta till den rätta sorten, så det ordnade sig i alla fall väldigt enkelt och smidigt, så då gjorde vi det. Därefter blev det raka vägen hem, och då var jag riktigt trött kan jag lova. Så då blev det en kort vila innan det var dags att fixa middag och äta.

En liten stund efter att jag och Sandra hade ätit klart så fick jag besök av Carina. Det är en bekant till familjen. Hon var kvar ett tag, också satt vi och pratade o umgicks, och sen kom även mamma förbi också och pratade en stund. Så det var trevligt. Så det var väl ungefär så min gårdag såg ut. Det ända vi sen gjorde var att vi tog det lugnt framför lite serier innan det sen var dags att gå och lägga sig. Så kort och sammanfattningsvis blev det en rätt effektiv dag då jag fick en hel del saker gjorda.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229