Efter sjukhuset igår & hur det varit idag

Hej igen!
Vad har ni för er idag? Jag kom hem för ett tag sen efter att jag hade varit hos kuratorn fram och tillbaka. Just nu är jag i alla fall med mamma hemma hos dem med Anna. Vi har ätit ihop. Pappa är inte hemma, så det blir en liten "mor och döttrar" kväll ikväll, plus att någon av dem också ska sova hos mig. Min assistent som skulle jobbat idag är sjuk och det var ingen som kunde hoppa in från ca femtiden och natten, så då löste vi det så att jag ska vara med dem. Men det ska blir mysigt det med.Min gårdag efter att jag kom hem efter besöket på Endokrin var inte alls rolig. Jag mådde nästan ännu sämre och har även gjort det idag. Det kändes precis som att det kröp i hela kroppen, jag kall svettades om vart annat och kände bara inte igen mig själv. Känslan påminde väldigt om när man får ångest och så, så som jag uppfattar det i alla fall när man får den där "krypa ur skinnet" och obehagskänslan som knappt går att beskriva. Men det är inte roligt, och sen kan det ibland nästan rent av kännas som att man ska få panik.
Men det var efter jag hade börjat med illamåendemedicinen som det började, så nu börjar jag tro att den har någon koppling till det här "nya" måendet. Jag ska i alla fall prova att inte ta den och se om det försvinner, i så fall vet jag ju i alla fall vad det beror på.
Så jag misstänker antingen att det hör ihop med den, eller att det bara kommer som ett resultat av att jag inte vet varför jag mår som jag gör. För det var ju lite det jag hade hoppats på igår med läkarbesöket, också blev det inte riktigt så. Jag tror hela jag var beredd på att äntligen få höra vad orsaken var, men när det inte blir så, ja då blir man besviken och frustrerad. För ovisshet, det är tame tusan inte roligt.. Heller ett svar oavsett om det är bra eller dåligt, men då vet man i alla fall och kan förhoppningsvis göra någonting. Så känner i alla fall jag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229