Efterlängtat dietistbesök

Igår var jag äntligen på besöket till dietisten. Jag vet inte hur länge jag har väntat på den här tiden. Det är i alla fall sen i somras, men efter mycket om och men och remisser som försvunnit på vägen så fick jag nu äntligen komma. Jag ringde dit för ca 3 veckor sedan och frågade hur jag låg till på listan för att få komma, men då var det som sagt 3 veckor kvar. Han hade då precis skickat min kallelse dagen innan.

Under besöket igår pratade vi en hel del om hur jag nu hade det med maten, hur aptiten var och hur det gick med bl.a. illamåendet. Jag har sedan midsommar haft väldiga problem med det och haft väldigt svårt att få i mig tillräckligt med mat. Det har varit extremt jobbigt och är det fortfarande. Jag måste fortfarande tvinga i mig det, vilket inte är det lättaste. Men jag kämpar på. Det svåraste är speciellt när man känner att kroppen skriker efter mat och energi, men du kan absolut inte få i dig en tugga till. Det är riktigt frustrerande.

Sen har det inte blivit bättre av att jag har fått stått på antibiotika under en längre period nu. Två olika sorter till och med. För jag mår både mer illa på dem plus att det slår ut även dem bra bakterierna i magen. Vilket gör att man också kan bli väldigt illamående, få ont i magen och må dåligt av det. Så det blir en himla ond cirkel av det hela. Så med tanke på det har jag inte dem bästa förutsättningarna för att må mindre illa och få bättre aptit heller. Inte så länge jag äter antibiotika i alla fall sa dietisten.

Men nu är det ca bara en månad kvar med antibiotikan, sen ska det vara färdigt. Därefter hoppas jag i alla fall och tror att det ska gå lite lättare. Jag håller tummarna för det i alla fall!

Annars fick jag lite små tips som jag kunde ta till, samt att jag sen ska tillbaka strax innan det är dags för alla julledigheten för lite uppföljning om hur det går. Så det känns bra.

Gillar

Kommentarer

candy95
candy95,
jag går också hos en dietist
nouw.com/candy95
elinnhellgren
elinnhellgren,
Okej tycker du det är bra? Har du gjort det länge? 😊
nouw.com/elinnhellgren
candy95
candy95,
jag har vart hos dietist i ungefär en månad
nouw.com/candy95
elinnhellgren
elinnhellgren,
Okej, vad får du hjälp med för något? 😊
nouw.com/elinnhellgren