Eftermiddagen - ny jacka & sjukhus

Dagen började rätt lugnt och sen under eftermiddagen så skulle jag vara på sjukhuset till kl.15. Jag skulle till kuratorn. Innan vi åkte dit så var vi en sväng in till stan för att jag skulle leta efter en ny jacka. En mellan jacka att ha nu när det börjar bli kallare men innan man behöver den "riktiga vinterjackan". Jag kan inte ha min nuvarande, så då tänkte jag åka och kolla om jag kunde hitta någon i samband med att jag skulle "typ" in till stan.
Jag provade en del olika, och jag hittade faktiskt en som jag gillade. Sen hade jag också en sån tur att de hade 20% rabatt på just jackor nu inne på Intersport, så det passade ju bra.

Efter det gick vi runt och kikade på bl.a. stadium och Åhléns med, och sen därefter var det i stort sett dags för oss att åka vidare till sjukhuset. Besöket där gick också bra. Var rätt skönt att få prata av sig lite med tanke på att det hänt en del den senaste tiden, speciellt senaste veckorna.
Resten av dagen har jag varit hemma, farmor kom förbi en sväng och pratade lite och sen kom även mamma och pappa hem igår kväll. De har varit utomlands en vecka och kom hem nu, så det var också roligt. Att få träffa dem igen. För jag tycker tiden har gått rätt sakta undertiden de varit borta, för det blir tomt när man annars nästan träffar på dem varenda dag. Så det är ändå skönt, att ha dem hemma i Sverige igen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229