Elfte augusti

Just nu ligger jag och vilar lite i soffan med Harry sovandes på magen medan Elin dammsuger lite. Det kan fortfarande kännas lite konstigt att be en annan person dammsuga hemma hos en, men det är som det är. Det är ju hennes jobb att hjälpa mig med det jag inte klarar av. Och jag känner mig mer och mer bekväm med det också, så det är skönt. Men jag ska inte ljuga med det heller att det har tagit tid.

Annars så var jag till min nya kurator idag på förmiddagen. Hon jag gick till förut har gått i pension så då har jag fått börja hos en annan, och vi hade vårt första möte idag. Men det kändes bra med henne också, så det var skönt.

Idag under dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Försöka vara ute lite i alla fall tänkte jag eftersom det är så fint väder. Sen skulle jag verkligen behöva åka med källsorteringen och sen städa och plocka undan lite saker. Jag får se hur mycket jag hinner med. Jag lär försöka vila lite också så jag orkar till ikväll, för då ska vi gå ut och äta hela familjen. Det blir med familjen samt att Elin också följer med, så det ska bli roligt och mysigt. Vi ska gå och äta på Pinchos, en restaurang här i stan. Jag har aldrig varit där tidigare, så det ska bli roligt. För jag har hört att det ska vara bra. Sen är det lite roligt att få gå till ett nytt ställe som man aldrig har varit på. Så det ser jag fram emot.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229