Elin-dagen

Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är min namnsdag. Alltså är det alla som heter Elin i förnamn eller mellannamn som har namnsdag, så till alla er som också heter Elin grattis till er!

Idag har det varit en väldigt hektisk dag. Eller kanske inte jäktig utan mer att vi har haft någonting att göra precis hela tiden. Det har inte varit en lugn stund någonstans. Sen blev det lite stressigt på eftermiddagen, så nu ligger både jag och Agnes helt utslagna på soffan ute i uterummet/hallen. Vi har precis lagt oss här.

Det vi bl.a. har haft för oss efter frukosten var att mamma kom förbi en sväng och skulle hjälpa mig med hur jag ska äta för att få det mer varierat och fördelat med allt man behöver få i sig under en dag. Hon är ju utbildad kostrådgivare och har datorprogram som man kan göra och se det på, så det höll vi på med en stund där efter frukosten.
Sen gjorde jag mig i ordning också gick vi ut och cyklade. Det blev den gamla vanliga turen som är på ganska så precis 2km. Idag tycker jag det gick riktigt bra, jag behövde inte stanna och vila benen någonting. Men därav blev jag kanske lite extra trött och slut i benen när vi var hemma igen. Men det tog rätt mycket på energin med, så jag kanske ska ta det lite lugnare nästa gång jag cyklar. För det har känts under dagen att jag nog tog ut mig lite för mycket. Men jag tycker ändå det gick bra.

Efter det så åt vi lunch, jag duschade och sen åkte vi iväg och först hämtade ut ett paket som hade kommit med sängkläder jag hade beställt, och därefter åkte vi vidare för att handla mat. Sen var det tänkt att vi skulle åka hem efter det och laga mat och därefter vidare på kalas till min farbror som fyller år idag. Men då ringde mamma när vi var på mataffären och sa att hon och pappa skulle gå dit då, så då fick vi lite bråttom att hinna hem, in med kylvarorna och sen direkt vidare till kalaset. Men det var trevligt när vi väl kom dit, men innan det så hade jag lyckats fått ett litet utbrott och var kanske inte på mitt bästa humör. Jag kan bli så irriterad på att folk inte kan akta sig t.ex. när vi kommer gåendes i mataffären med både rullstol och korg (med små hjul), och sen att vissa bilar måste parkera så himla nära så man inte kan öppna bildörren. Och speciellt alltid på min sida där jag brukar sitta också. Men som sagt, när vi äntligen hade kommit till kalaset så kändes det bättre. För det var roligt att träffa dem allra flesta igen.

Sen när vi väl hade kommit hem där kring kl.18 så blev det till att på en gång laga lite middag, äta, ta undan och sen kunde vi äntligen ligger oss på soffan och ta det lite lugnt efter en fullspäckad dag. Jag känner mig verkligen helt slut och utmattad på energi. Det är nästan till och med att jag har börjat fått ont i huvudet och nacken för att jag säkert att spänt och ansträngt den mer än vad jag annars gör utan att knappt tagit det lugnt. Jag kan tänka mig att det har triggat igång nackvärken som sedan triggat igång huvudvärken från när vi t.ex. skyndade oss i mataffären. För idag var jag även på en mataffär som jag inte så ofta är till, så jag har säkert vridit och vänt mer på huvudet än vad jag annars skulle ha gjort. Så det har säkert triggat igång det lite. Men nu blir det i alla fall till att ta det lugnt resten av kvällen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229