En bättre natt, hoppas på en till

Natten som var sov jag faktiskt rätt bra. Jag vet inte om det berodde på att jag var riktigt trött eller om jag bara sov bättre helt enkelt än vad jag annars har gjort, speciellt dem senaste två nätterna innan. Alltså sen jag började sänka en av medicinerna jag tar för att lindra nervvärken.
Idag tycker jag det har gjort lite mindre ont. Det har inte varit exakt lika intensivt och jobbigt precis hela tiden som det varit dem senaste dagarna. Även om det fortfarande är mer än vad det annars brukar vara. Men kanske att det börjar vänja sig lite vid justeringen, jag hoppas det.

Annars idag har jag gjort en del saker även fast det känns som att jag inte haft så mycket för mig. Jag har både tränat, varit ute på promenad, lagat mat två gånger, duschat, badat Harry, tittat på serie och film, pratat med syrran en stund samt att mamma också har hunnit med att klippa håret på mig. Så det blev en del gjort ändå.

Men jag har bara varit hemma, så det har varit skönt. Jag har haft lite extra ont i ryggen idag sen igår eftermiddag/kväll när vi var hos mamma och pappa. Jag tror det beror på att jag satt där hela kvällen utan att lägga mig ner något. Det från ca kl.16 tiden och under hela kvällen. Så det blir ett tag när man slår ihop alla timmar.
Jag försökte byta och varva mellan stolar att sitta på, och det hjälpte för stunden men det blir jobbigt i alla fall. Speciellt i efterhand, för jag är ganska duktig på att hålla ut in i det sista och pusha mig själv. Och visst hade jag kunnat gått och lagt mig på soffan en stund. Men det är inte roligt att gå ifrån och ta en paus när man har trevligt. Då blir det lätt att jag försöker hålla ut utan att försöka reflekterar så mycket över det. På både gott och ont ska jag tillägga. Det är mer att det blir jobbigt i efterhand och när man byter/ändrar läge/position. Så det är säkert en blandning av träningsvärk jag har nu skulle jag tro.

Så idag har jag också försökt vila och avlasta ryggen en del extra. För det har märkts idag att jag har blivit fortare "trött" i ryggen när jag suttit och fått ont fortare än vad jag brukar få, och de måste ju bero på det. Men det brukar oftast sakta men säkert bli lite bättre bara jag får avlasta den lite extra och försöka återhämta mig från det värsta, så det blir som "vanligt" igen.
Sen har jag varit väldigt trött idag, men de tror jag också kommer efter lite från igår. Men trevligt var det i alla fall.

Hoppas ni haft en trevlig helg och får en bra vecka framför er!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229