En bättre vecka

Om jag ska sammanfatta min vecka så har den varit riktigt bra, även fast jag kanske inte har mått på topp med tanke på illamåendet och huvudvärken, så har den ändå varit riktigt bra. Jag har haft besök i några dagar, så det har varit riktigt trevligt och roligt.

Sen har det varit fint väder, inte så mycket sjukhusbesök just den här veckan förutom i fredags. Då var jag och tog prover samt att jag var till min smärtsjuksköterska och fick akupunktur. Det var behövligt med tanke på illamåendet, men efter det har det känts lite bättre. Så det har varit skönt!

Sen nu i helgen har det också varit rätt lugnt. Vi har tagit både gårdagen och dagen som den kommit. Igår var jag ju mest och kollade, men idag var vi i alla fall och köpte utemöbler. Efter lite om och men. Jag blev i alla fall riktigt nöjd måste säga, så det var roligt! Det som saknas är ett avlastningsbord och ett parasoll, men det skulle komma i slutet av den kommande veckan, så det blir bra. Eftersom jag blev tvungen att beställa det. Jag hade tur att de flesta sakerna var på kampanj så precis, så där hade jag tur. Hoppas ni också har haft en bra vecka och helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229