En bra dag - Palettblad

Igår hade jag en bra dag. Ni kommer inom kort få veta vad jag bl.a. hade för mig, men det jag kan säga nu är att det i alla fall är något väldigt roligt. Det var lite nervöst inför det, men det gick bra. Sen ska det bli väldigt roligt när ni kan se det och jag kan berätta mer om det.

Något jag också gjorde igår var att jag äntligen fick träffa Agnes och hennes dotter Ines. Det var verkligen så längesen sist. De har varit sjuk till och från och jag inge pigg, satt det har inte passat. Men nu så blev det äntligen av igår. Det är alltid så roligt att träffa dem två, och det kommer alltid med sån positiv energi. Man blir verkligen alltid så glad av att träffa och umgås med dem.

Så jag hade en bra gårdag igår måste jag säga. Det var en rolig dag som gav en hel del energi om man tänker rent psykiskt. Däremot blev jag extremt trött efteråt. För efter att Agnes och Ines hade åkt, efter att de hade varit här under eftermiddagen så åt vi middag tillsammans med Anna ute i uterummet. Jag hade inte lagt mig ner och avlastat ryggen en ända gång då under hela dagen, satt jag var bra trött och hade väldigt ont i ryggen då efter det. Så sen när vi kom in igen, efter att ha ätit och suttit och pratat en stund så la jag mig i soffan och somnade nästan på en gång. Då var min energi slut kan jag lova.

Sen blir man extremt trött av att bara ha ont också, så jag tror det var behövligt med den där vilan efter att vi kom in. Så jag fick lite ny energi för kväll. Jag misstänkte att jag kanske skulle få lite svårt att sova under natten, med tanke på att det ändå var så nära inpå läggdags. Men det gick faktiskt bra. Jag sov hela natten, så det var skönt.

Här kan ni se alla palettblad jag fick av snälla Agnes. Hon hade tagit med sig dem. Hon samlar på olika sort av palettblad, och jag tror det här var kring 5-6 st olika sorter som hon hade tagit med sig. Så himla fina. Det ska bli roligt bara och se nu bara hur dem kommer ta sig och trivas. Om de kommer kunna växa och bli stora.

Jag planterade i alla fall ut dem på en gång igår i jord efter att Agnes och Ines hade åkt. Idag ser dem däremot lite trötta ut, men så kunde det tydligen vara i början innan de har börjat fått nya rötter. Så vi får som sagt vänta och se hur dem blir. KRAM!

Gillar

Kommentarer