En bra torsdag

Godmorgon fina ni!

Igår hade jag en bra dag. Jag hade ingenting planerat. Först började dagen med en rätt lugn frukost, sen skickade jag en del mail som behövde skickas samt ett samtal till sjukhuset. Efter att det var klart så gjorde jag lite träning och övningar som jag brukar göra. Det gick bra. Det är roligt med träningen nu. Det känns verkligen som att jag har kommit igång nu, med träningen.

Sen efter det så gjorde jag mig i ordning, vi åt lunch och därefter åkte jag och Elin spontant in till stan. Det var roligt. Det var längesen jag bara åkte in dit för att bara gå och kika lite för att jag ville och inte hade några måsten.
Sen var det lite roligt, för jag hittade lite saker som jag köpte och som jag ändå har letat efter. Jag hittade bl.a. en jeansjacka och sen ett nytt svart diadem (mitt är utnött), och en toning till håret. Det börjar bli dags att lägga i en sån nu snart igen, för jag har börjat fått en utväxt.

Sen till middag åt vi kinamat hos mina föräldrar. Det är alltid lika trevligt att umgås med dem, så det var mysigt. Hoppas ni också hade en trevlig och bra torsdag!

Gillar

Kommentarer