En dag full av saker som inte riktigt gick som vi ville

I måndags kändes det verkligen som att allt var emot oss, samtidigt som vi hade fullt upp med saker vi lärde göra. Jag var bl.a. och handlade, och då åkte vi såklart ifrån att kolla kylen och skafferiet om vad vi egentligen skulle ha. Sen hände det en sak med min assistents bil, hennes nya dessutom. Så det var tråkigt.
Sen städade en hel deloch när vi gjorde det så var det fel på dammsugaren...igen. Men skillnad den här gången var att vi inte förstod vad felet var, eftersom jag bara som i fredags hade försökt att laga den pga att den sög upp så dåligt. Men då förstod vi att den gjorde det eftersom påsen hade hamnat snett och var dessutom för stor, sen var det även stopp i röret/slangen. Så då fixade vi det. Trodde vi i alla fall, för den fungerade bra då efteråt i alla fall. Och då hade jag även köpt nya dammsugspåsar och så också.
Vilket som så fick vi inte ordning på den förrän mamma var snäll och kom förbi och hjälpte oss. Så nu fungerar den lite bättre i alla fall. Men motgångarna var inte över där.

Sen när Elin skulle torka golvet så börja det rinna en massa vatten från moppen. Jag har som en liten flaska som sitter fast där på skaftet och på handtaget så man kan spraya ut medlet samtidigt som man på en gång kan torka undan det med moppen. Så då försökte vi fixa och laga den, och då lyckades vi faktiskt.

Därefter senare på kvällen så bakade vi fler havrekex. Då hade vi också lite otur, för då fick en av plåtarna med kex såklart lite väl mycket färg på sig. Men vi behövde inte kasta dem som tur var, men det var på håret.
En sak till som också hände var att när vi precis har lagt oss så kommer vi på att grillen fortfarande står ute efter att vi grilla. Ja men självklart skulle de är också hända, precis när vi lagt oss. Men det var väl tur det med, så vi kunde ta in den så ingen tar den.

Det var några av sakerna som inte riktigt gick som vi ville. Sen gjorde vi ju saker som gick vägen med, som t.ex. tvätta, laga mat, tränade mina övningar m.m. Så det var skönt. Så sammanlagt blev det en rätt hektisk dag, samtidigt som det i slutändan har gått bra med allt. Sen får vi nog också tillägga att vi inte riktigt hade humöret för motgångarna, varken jag eller Elin och det gjorde det ju inte bättre precis. Men vi fick till en bra dag ändå i slutändan, så det var skönt!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229