En dag i taget

Hejsan på er!

Just nu känns det som att alla dagar bara rullar på i ett. Det mesta handlar bara om att ta sig igenom dagen, göra det jag har inplanerat och sen försöka återhämta sig så gott det går. Sen är det samma sak dagen därpå igen. Allt går liksom runt på ett konstigt sätt, som i en ond cirkel som aldrig vill ta slut. Det känns som att allt har pågått i en evighet just nu, och på ett sett har det ju gjort det. I alla fall i stort sett hela sommaren, eftersom det började strax innan midsommar.

Jag försöker göra de jag tycker är roligt, eller följa med på mindre grejer för att se och göra någonting annat och roligt. Trots att det inte är helt lätt, eftersom orken är så begränsad. Men det får en i alla fall att tänka på någonting annat för en stund.

Så igår när jag hade en ”sjukhusfri” dag åkte jag faktiskt och hälsade på Agnes, hennes sambo Rasmus och deras lilla dotter Ines. Agnes är en nära vän till mig samt att hon även är assistent till mig, men att hon nu är hemma och är mammaledig. Så det var jätteroligt att träffa dem igen! Det behövde jag verkligen. Framförallt att få träffa dem igen och sen få göra någonting roligt. Göra någonting annat än att det bara är saker som är måsten eller hela tiden ska handla om mitt mående.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229