En dag med pappa & sjukhusdag nr.3

Hej kära ni!

Hur har er dag varit? Bra hoppas jag! Min har varit lite som dem senaste dagarna, full rulle. Idag har jag haft en heldag tillsammans med pappa. Vi har haft en väldigt trevlig och mysig dag tillsammans, samt att vi har fått en hel del saker gjorda. Både jag och pappa.

Morgonen började vi med frukost tillsammans med farmor. Det var jättemysigt. En lugn och skön frukost helt enkelt. Det är så skönt när man kan få göra det!
Sen efter det hade vi lite städning på g. Vi gjorde vi rent lite avlopp, massa matos kring spisfläkten och överskåpen i köket samt bjälkarna. Jätteskönt att få det städat. Sen var det dags för lunch innan det var dags för en tur till sjukhuset igen. Tredje dagen den här veckan.

Idag hade jag ett besök till en gynläkare. Jag skulle dit på koll för att de skulle få en uppdatering inför alla läkarnas möte nästa vecka. Sen skulle de även utreda och se så inte mina magsmärtor jag får periodvis har att göra någonting med endometrios att göra. Han kunde inte så något knasiga, vilket var väldigt skönt. Skönt att utesluta saker. Så det är inte det.
Däremot såg han att det var något värde som har med min hypofys att göra som har blivit väldigt högt, så troligtvis måste jag börja med min medicin för den igen. Vi satte ut den för ca 2-3 veckor sedan för att bara försöka få ett bryt på mitt illamående. Vi satte ut ca 4 olika mediciner, och det var en av dem. Men den medicinen är det endokrin som håller i, så efter deras läkarmöte nästa vecka så kommer jag säkert få veta mer om hur jag ska behandla det. För någon behandling måste jag ha för det sa han.

Efter det sjukhusbesöket gick jag förbi apoteket och hämtade ut lite mediciner som tagit slut. Sen efter det åkte vi och fixade lite ärenden. Pappa skulle hämta lite saker på olika ställen/butiker och jag behövde bl.a. köpa kattmat och kattsand. Så det var skönt att få det fixat. Sen när vi var klar med det så hämtade vi upp Anna från jobbet så hon åkte med oss hem.

Annars ikväll har vi ätit middag allesammans tillsammans med farmor och mest bara umgåtts. Vi åt potatis, rödbetor och morötter i ugn tillsammans med falafel och vitlökssås. Jättegott! Sen nu ligger jag och Anna i soffan och kikar på Grey’s anatomi. Så himla bra serie! Titta på den om ni inte har gjort det.

Det har varit min dag. Imorgon är det intro igen som står på schemat tillsamman med att lämna en grej i stan och sen undersökning på sjukhuset. Full rulle igen alltså. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll, KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229