En dag med småärenden

Idag (onsdag) har jag inte varit till sjukhuset. Det har varit skönt. Andra dagen ifrån sjukhuset och olika besök. Idag efter frukosten så åkte vi iväg till köpis (Valbo köpcentrum) för att reklamera en vara jag köpte i lördags. Det gick bra, men tråkigt när det går sönder vid första användningen. Så det fixade jag.

Sen stannade vi till på Lager157 en snabbis och sen på hemvägen så stannade vi och handlade mat. Det var jobbigt, för efter Lager157 ville jag bara hem. Men det var handlingen jag var i störst behov av, så vi åkte dit. Därefter blev det raka vägen hem, packa upp allt och sen en sen lunch. Men efter det har de bara varit en lugn eftermiddag. Vi vilade, tittade lite på tv, och sen var det dags för matlagning. Jag gjorde jag biffar gjorda på bl.a. morötter, bakpotatis och zucchini. Dem blev riktigt goda faktiskt och till det stekte jag sidfläsk och hade lingonsylt till. Biffarna blev lite som rårakor, men med en liten annorlunda smak såklart. Så det kan jag rekommendera.

Jag cyklade även på min motionscykel (sittcykel) efter middagen. Det gick faktiskt riktigt bra. Jag cyklade i 14min och det är faktiskt ca 3månader sen jag cyklade så länge sen bakslaget med knä. Det är egentligen sjukt att det ska behöva ta sån lång tid att komma tillbaka och ha återhämtat sig. Men det är som det är. Nu är jag tillbaka i alla fall där jag slutade, och då slutade jag faktiskt på 13min. Så lite bättre till och med.

(Förlåt för lite sent inlägg, skulle lagts ut igår. Men missa trycka på publicera..)

Gillar

Kommentarer