En kasse med något viktigt

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra dag. Idag kom något som jag har väntat SÅ himla länge på. Jag vet inte hur länge jag har försökt fått tag på det, men nu äntligen har jag fått tag på den igen. Det är min medicin för att minska bildningen av nya njurstenar. Jag har ju varit utan den i ca 3 månader nu pga att den inte har gått att få tag på. Men nu äntligen har jag fått tag på den.

Sen hade jag sådan tur idag också med att Anna kunde hjälpa mig att hämta ut medicin som hade beställt på apoteket i tisdags på sjukhuset. Det var tredje apoteket jag var förbi på sen i söndags. Den här gången har jag haft väldigt svårt att få tag på alla mediciner som jag behövde hämta ut, därför blev det att jag var på tre olika apotek den här gången för att få tag på alla jag behövde.
Men idag hade i alla fall dem mediciner som jag beställde i tisdags kommit, och då var Anna så snäll och hämtade ut dem åt mig. Hon jobbar ju på sjukhuset, så det var perfekt att hon kunde gå förbi och göra det. Så snällt och det underlättar något enormt för mig!

Men det bästa var i alla fall att jag i tisdags ÄNTLIGEN kunde beställa en medicin jag varit utan från i slutet av sommaren. Jag tror det är ca 3 månader jag varit utan den nu. Det är den som jag ska ta för att minska bildningen av nya njurstenar. Det är troligen pga att jag har varit utan den som har gjort att jag har börjat fått mer och mer besvär ifrån njurarna och njurstensanfallskänningar. För jag har inte heller kunnat fått tag på något alternativ, eftersom det är ett licenspreparat. Men nu har jag den igen i alla fall efter en LÅÅÅNG väntan. Så jag hoppas besvären ska bli successivt mindre nu. Jag håller tummarna för det!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229